De senaste dagarna

I söndags tog vi det lugnt, strosade runt, spelade kort, åt israeliskt/taco till lunch. Drog även ut & sprang - blev ner längs malecon & en promenad tillbaka. Duschade & sen var det dags för middag.

Vi äter oftast frukost & middag i vårat Casa. Om man vill äta ute måste man säga till samma morgon, så det har vi bara gjort en gång hittills. Vi har väldigt bra mat, oftast kyckling eller fisk (köttet är sådär, så då äter jag oftast bara ris med bönor) Till frukost får vi kaffe, hemmagjord juice, omelett, bröd & frukt.

I måndags hade vi danslektion efter skolan, testade mambo (blandat med salsa), vilket var kul. På kvällen var det salsa på terrys igen, helt annan stämning än förra gången, så hoppas att det blir bättre nästa gång..

I tisdagskväll gick vi på en annorlunda konstutställning där folk uppträdde och målade konsten på plats.

I onsdags hade vi föreläsning om kubas historia, vilket var intressant, men lite svårt att förstå då de pratade i mun på varandra.. efter skolan hade vi danslektion igen, testade rumba (blandat med salsa & lite mambo), vilket var kul, men svårt.. Sen var det dags för fotbollsmatch, svenskarna mot kubanerna som slutade med 3 - 3 (efter att mer än halva svenska laget bestod av kubaner, haha..)

I torsdags tog vi det bara lugnt efter skolan, åt lunch, strosade runt, pluggade & så. Drog även ut & sprang - blev ner längs malecon + en promenad tillbaka! Duschade & sen var det dags för middag.

I fredags tog vi med lektionen till en restaurang där några agerade servitörer & tog våra beställning, blev kvar där halva dagen, haha.. saker tar verkligen tid här. På kvällen hängde vi bara på piña.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0