Torsdag & fredag

igår (torsdag): chillade hemma hela dagen - pluggade, åt god mat osv. följde även med mami till ica för att handla (y)

lite senare mötte jag pernilla :) vi drog till henne en stund, innan vi mötte fanny i stan :) sen hämtade robin & nico oss :) vi snurrade runt med bil - blev donken, spånga osv.

idag (fredag): vaknade tidigt för att måla mitt fönster. sen följde jag med mami på lite ärenden - blev netonnet, outlet, systemet osv. sen hem för att äta favoritmaten (y)

lite senare drog jag till stan - där jag mötte paulina, amanda, melissa, pontus & johan :) vi drog till olearys för att bowla, längesen ju! efter de drog jag till kungssängen - där robin & nico hämtade mig :) vi snurrade runt somvanligt.


Throwback thursday

kommer ni ihåg tiderna vi hängde hos andres helaa tiden? vi hade typ chillkrök som sluta med fest varje helg, haha.. tillslut klagade grannarna, så de blev inge mer med de.. men de var chilltider! kunde liksom gå dit i mjukisar, men de var bara en gång då vi skulle "chilla" & sen slutade de med fest iallafall, haha..


Mitt liv <33333

idag vare sista "riktiga skoldagen", så har haft fullt upp med prov, betygsnack, opponering, redovisning osv. är inte ens klar än, ska hinna med en sista komplettering & sen hinner jag tyvärr inte mer.. har sån groov ångest över att jag inte började tidigare, hade ju klarat det utan problem.. efter skolan drog jag hem för att plugga ännu mer, mitt liv <33333 annars har jag ätit falafel (y) nu blire sova!


När man trodde att man hade sett allt..

hon kan inte ens svara ja eller nej på en enkel fråga.. ändå tycker SD att den här personen var mest lämplig till att representera SD i EU. var det här seriöst den mest kompetenta de kunde hitta?"vad vi vill driva för politik? nej, det kan jag inte svara på. jag är inte så insatt.." SD's förstanamn (dock i karlstad)


Paketet innehöll:

solglasögon, studentskor som man kan använda annars också & freebra som jag velat testa ett tag (y) man måste ju passa på när man har 10% + 150kr rabatt!


Hdjsk.fh

försov mig imorse, sämst.. drog iallafall til skolan för sommarshow & psykologiredovisning. drog även förbi centrum för att hämta ut ett paket påvägen hem (y) annars har jag bara chillat hemma - ätit gott, kollat tv, städat rummet osv.


"Clever drawings.."

 
http://themindunleashed.org/2014/05/29-clever-drawings-will-make-question-everything-wrong-world.html

"Säger som Markus blir fan mer rädd för F! än SD"

 åhnej, du skulle veerkligen inte tagit upp den debatten också.. F! står för jämlikhet mellan människor oberoende av kön, könsidentitet, ålder, funktionsduglighet, sexualitet, trosuppfattning, hudfärg, etnicitet eller medborgarskap.. de står för allt som SD inte står för, MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER! om man inte är för det vet jag inte vad jag ska säga..

efter valresultatet ångrar jag grovt att jag inte röstade på F!, just för att de går heelt emot SD's filosofi (SD's "politk" är inte ens värd att kallas politik..) det känns som att vi bara förflyttas längre & längre bak i tiden.. har folk glömt vad som hände för 60-70år sen?

Vilka är ni?


Skola, jobb, plugg osv.

drog till skolan för att få reda på att man inte har någon lektion, alltid lika kul.. fick iallafall lite saker gjorda. sen fick jag skjutsade robin mig till jakan :) köpte nya linser,äntligen! sen drog jag till stan för att köpa en kjol(kunde inte jobba i avklippta shorts..) sen blev de jobb på life 15 - 19.15. annars har jag bara ätit & pluggat..
 

"Tankar kring EU-valet igår"

SUPERVALBLOGGEN 15:08 26 MAY 2014

Jag skriver i ett Europa som har gått till val.

Jag skriver i ett Europa där Nationella Fronten, ett rasistiskt, homofobt, transfobiskt och kvinnofientligt parti har fler mandat i parlamentet än hela Sverige, totalt.

Jag skriver i ett Europa där fyra personer sköts till döds i en antisemitisk attack utanför det judiska muséet i Bryssel. I ett Europa där Bryssel, bara några dagar efter morden, gör plats åt en förintelseförnekare i parlamentet.

Jag skriver i ett Europa där det nazistiska Gyllene Gryning blev Greklands tredje största parti. Där det nazistiska NPD vinner ett mandat i Tyskland.

Jag skriver i ett Europa där Sverigedemokraterna jublar åt Nationella Frontens framgångar.

Jag skriver i ett Europa där Sverigedemokraterna jublar åt sina egna 9,7 %.

Och det som är värst är: jag skriver i ett Europa jag känner igenEtt Europa som kan sin historia. Inte ett Europa som har glömt, utan ett Europa som minns.

Jag skriver medan UKIP firar sin rekordvinst. Jag är utmattad, trött; jag skriver i ett Europa som vill driva folk på flykt, ett Europa som föraktar de resurssvaga, ett Europa som låter våra systrar och bröder, våra syskon, krossas mot gränserna.

Jag skriver i ett Europa som vill se oss blöda, ett Europa i vilket vi redan blöder, ett Europa som kommer att bemöta vår oro med ett svalt leende och ett: "Varför är ni alltid så negativa?"

Men samtidigt skriver jag. När jag gick och lade mig igår var jag rasande, frustrerad, redo att ge upp. Tänkte på hur villigt vi placerar makten, igen och igen, i händerna på människor som kommer att använda den för att skada oss. Människor som vill registrera judar, förbjuda kvinnlig rösträtt, skada romer, ”skicka homosexuella och somalier till Åland”. Jag tänkte på språk, på hur vi benämner saker, på vilka som definieras som problemen, på vad som kommer att bli åtgärderna. Jag tänkte på sjunkande skepp och brinnande hus. Jag tänkte på otrygghet, på EU, på det faktum att jag är här nu, att jag bor här, att jag har formats i den här kulturen, i det här landet, att det inte finns någonting jag eller någon annan kan göra åt det.

När jag gick och lade mig igår var jag hopplös, ilsken. Och sedan vaknade jag, åt frukost, klädde på mig, skrev, i ett Europa som har släppt in nazismen i finrummen. För vad detta betyder i praktiken är någonting mycket enkelt: att det aldrig över. Vi lever, och skriver, och organiserar oss, för att det är det vi måste göra. För att det enda rimliga svaret på: "Hur mycket rasism tål Europa?" är "Ingen rasism". För att det enda rimliga svaret på: "Vad gör vi nu?" Är: "Mer".

"16 vidriga åsikter som Europa röstade på.."http://nyheter24.se/maktkamp24/769527-16-vidriga-asikter-som-europa-rostade-pa-och-du-borde-kanna-till

-


Sitter & bevakar valet..

trodde aldrig att jag skulle bli "så insatt", men de fan rätt spännande! det är ändå bara 2st destrikt kvar, så varför inte? sitter & "typar f5" varje sekund, haha.. dock ser man ganska tydligt vilka som kommer att vinna.. om inte de två destrikten som är kvar röstar tvärtom resten av sverige, haha.. hoppas iallafall på lite förändring gällande SD, inte okej att de ökat från 3% (förra valet) till 9,7% (just nu..), skärp er folket!

Idag skäms jag över att vara svensk..

hur i helvete kan SD ligga på 11%? hur fan kan de ens öka från 3%? 

tänk att hela 11% av alla människor du stöter på dagligen faktiskt står bakom jimmie åkesson & de andra gubbäcklena (som är tusen gånger värre än lilla jimmie..) & deras politik.. det är fan vidrigt! jag vill inte bo här i sverige längre, inte om jag måste bo med så inkompetenta människor.. 

är iallafall glad över att jag röstade, så att precenten inte blir ännu högre.. påriktigt, vad som helst är bättre än SD! 


UNHCR

fick även ett samtal om jobb i helgen, så i sommar ska jag jobba på "sverige för unhcr", men ska gå en kurs redan i juni. läängtar så mycket, ska bli både roligt & intressant samtidigt som man faktiskt gör nytta! 


Hon ba sparade några vindruvor till mig..


Grattis på morsdag!

världens bästa mami, te quiero muchoo! ♥♥

 

Söndag

söndag: drog vi till baset - där vi tog årets första dopp, solade, lyssnade musik, pratade massa osv. sen blev de en promenad till västra - där vi mötte robin & matte en stund :) sen drog jag till mormor - där mami, elisabeth, therese & dia var :) vi satt ute, fikade, badade livia, pratade massa osv. mys! 

sen drog vi till lundskolan för att rösta (velade mellan flera stycken, menmen..) sen köpte vi hem kycklingsallad (y) efter maten målade jag inne på toaletten, kul ju! sen har jag faktiskt pluggat lite. nu blire jordgubbar & film!


Lördag

vaknade tidigt, såklart.. sen drog jag hem & satte mig ute i solen en stund (y) sen mötte jag sofia :) vi köpte med oss cola, chips, kakor osv. sen drog vi till rålis & chillade - spelade kort, pratade massa osv. lite senare kom även kilis & några :) 

sen drog vi till mig, åt calamares (y) sen tog vi en promenad - blev ner till båthamnen & tillbaka! hann knappt komma hem innan paulina kom till mig :) vi kollade film, deckade dock rätt snabbt..


Fredag

började med att försova mig, sämst.. fick iallafall lite plugg gjort här hemma (y) sen satte jag mig ute i solen en stund. lite senare följde jag med mami på lite ärenden :) 

sen blev de hem för att äta god mat & fixa mig. sen drog jag på födelsedagsfest hos bella :) satt ute till en början, sen kom det bara mer & mer folk, hade iallafall askul! slutade med att jag sov där.


De börjar lösa sig..

Foto 3
[x] ikonisk bilanalys
[x] liknelser i studio

Media inf.
[x] reklamanalys
[x] rapport + redovisning. folkpartiet
[x] arbetsprov

Media prod. 
[x] opponering. gymnasiearbetet
[x] fyra friheterna
[x] reklamanalys/utvärdering "be stupid"


Svenska 3
[x] rapport. boken
[x] talet
[x] nationella. tal
[ ] prov. kafka
[ ] prov. språkhistoria

Psykologi 2
[x] redovisning. mobilanvändandet 

Franska 3 
[x] nationella
[/] talet

Gymnasiearbetet
[x] texten
[x] opponering

Rester..
Matte 1 - helkursprövning 
Svenska 2 - helkursprövning
Historia 1 - två prov

Rubrikfan

idag har jag varit i skolan för att fixa lite saker, de gick väl sådär.. sen drog jag hem en stund, innan jag mötte pernilla :) vi drog till centrum - där vi köpte cola, satte oss ute i solen & bara pratade. sen hämtade robin & nico oss :) vi drog till bålsta för att tvätta robins bil, haha.. annars har jag bara ätit & pluggat.


Throwback thursday

kommer ni ihåg när jag & pernilla satt vid ett dagis & drack skumpa (som hon förövrigt hade baxat från min bal, haha..) vi blandade ut den med smultroncider & flummade runt, haha.. sen träffade vi först "några dryga" som vi dissade för att träffa "några riktigt roliga pojkar" istället, haha.. de kastade även mig i poolen! lite senare drog vi + massa andra ner till sandvik, lövsta, donken osv. med moppe såklart!
 

Skola, arbetsintervju, mormor osv.

skola somvanligt - hade lite avslutningsfika & så på median.. sen drog jag till stan för en arbetsintevju, var tydligen gruppintervju där man bl.a. skulle stå inför hela gruppen & hålla ett oförberett eldtal, hoppas de gick bra iallafall!

när jag kom hem märkte jag att jag var utelåst, så världens bästa mormor hämtade mig :) vi åt gott, fikade & sen hjälpte jag henne med lite things. nu är jag hemma & är heelt död, så ska nog bara chilla..


-


New stuff!

hade ett pressentkort på gina som tydligen gick ut rätt snart, så igår klickade jag hem lite toppar & en kjol (y) hade dessutom 25% rabatt + fri expressleverans, så redan idag låg de i brevlådan för endast 265kr, värt!


Min finaste ♡♡


En vecka kvar..

skulle börjat 13.10 idag, men var tvungen att skriva franska nationella 8.30, kul.. annars rullade skoldagen på. efter skolan drog jag till jakan för att sola, känner mig mänsklig igen! sen drog jag hem & tog en powernap (y) nu ska jag klippa jocke & sen blire väl plugg, bara en vecka kvar tills slutbetygen sätts, panikångestens mamma..


"Kom fram nu! Olle har redan slagit!"

klickade runt på lite bloggar & hamnade på en intressant blogg om feminism (kommer dock inte ihåg vad den hette..) läste iallafall ett par inlägg, men stannade upp när jag läste detta: 

”KOM FRAM NU! Olle har redan slagit! Det är Elinas tur nu, hon slår inte så långt, kom fram ni där bak!”

Vi är sex år och klassen spelar brännboll. En lång pappa har mer auktoritet i spelet än fröken och leder utelaget. På en millisekund reagerar han när Elina närmar sig brännbollsträt. Hon vill prova det runda och lyfter det med glädje i blicken.

Sedan vänder hon sig mot planen och ser pappans menande blick och tappar trät nästan automatiskt. Han säger lite tyst ”du kanske ska prova det platta först”, vilket hon gör, för hon är sex år och en vuxen människas ord är lag. Hon missar med det platta brännbollsträt, mycket på grund av besvikelse, och hoppet i hennes ögon slocknar.

Olle fick uppmuntran av pappan när det var hans tur. Lyckan spred sig via hans armar till bollen som flög iväg. Elinas nådde inte längre än någon meter. Den slocknade minen. Det bortflugna leendet.

Det är kvinnligt att tappa sitt självförtroende i händerna på en man som tar för givet att pojken alltid kommer att göra bättre ifrån sig. Det är kvinnligt att vara fast i en könsroll där man alltid är svagast och underst på listan. Det är kvinnligt att bli förtryckt.”

det här var då EXAKT vad som hände mig i 6års.. alla såg mig som dendär lilla tjejen som inte klarade av nånting, men egentligen var jag ganska stark med tanke på att jag tränade flera gånger i veckan. iallafall, jag reagade mest för att avsändaren använt sig av mitt namn. det är lite skrämmande att avsändaren antingen var någon i min dåvarande klass, att inlägget handlade om mig & en annan person reagerat lika starkt på händelsen samt valt att skriva om den nu, 13år senare..

..eller så handlar det inte alls om mig, men det är ju nästan ännu mer skrämmande, att det finns flera som upplevt EXAKT samma sak & att det faktiskt anses vara normalt beteende. det är rätt sjukt, att vuxna människor & män, framförallt pappor betéer sig så. ska inte de vara en förebild för sitt/sina barn?

-


95dagar kvar..

..till london, mitt andra hem ♡♡ men först studenten, grekland, halmstad & varberg!! #spolaframtiden #ochgörminaläxortack


Details!

idag har jag bara chillat hemma - kollat tv, städat rummet osv. har ju redan sagt att jag gillar att ha ordning, så tänkte att det kunde vara kul för att se mitt rumm (för er som inte sett det..)

lite fina pressenter & några av mina skorljuslykta (filmerna brukar inte stå där..) & min söta kristallkronanagellack, ringar, parfymer & lite annatsammetsgalger (så att kläderna inte glider av..) & smålådor för att hålla ordning i byrånhandsydda prydnadskuddar & ett par mysfiltarett minne från kapverde & mina pokaler


mina medaljer & rumsspray + handkräm från ritualsmin julstjärna, haha.. & en plastorkidée (eftersom de inte kommer in tillräckligt med solljus i mitt rumm..)ljus från rosabandet + farmors hjärta & mitt korshalsband från spanienmitt stökiga smyckesträd & klädhängare på dörren


Para är allt

idag har jag jobbat 10.45 - 17.15, rätt segt då de var lite folk & inte så mycket att göra.. efter jobbet drog jag hem & åt god mat (y) har även pluggat liite & nu blire film!

"Svart, hårig & brun.."

särskrivning när den är som bäst, hahaha döör!!


Plugg, barnvakt osv.

vaknade tidigt imorse, men somnade självklart om.. hann iallafall plugga lite innan jag drog till fridhemsplan för att möta aida & få jobbnyckeln :)

sen drog jag till ulriksdal för att sitta barnvakt till favorittjejen livia, vi busade i nästan 4h & sen somnade hon fiint, haha sötisen.. fick även skjuts hem av dia, tackar!
Vad vet ni om plugglivet..

Foto 3
[x] ikonisk bilanalys
[/] liknelser i studio

Svenska 3
[x] rapport. boken
[/] talet
[ ] prov. kafka
[ ] prov. språkhistoria
[ ] nationella. tal

Media inf.
[x] reklamanalys
[x] rapport + redovisning. folkpartiet
[ ] arbetsprov

Media prod.
[x] opponering. gymnasiearbetet
[x] fyra friheterna

Psykologi 2
[/] redovisning. mobilanvändandet

Franska 3
[x] nationella
[/] talet

Rester..
Matte 1 - helkursprövning
Svenska 2 - helkursprövning
Historia 1 - två prov

Bra fredag!

igår (fredag): drog till skolan för att få reda på att första lektionen var inställd, kul.. sen gav vi iallafall vår pressent till ann, hon sa att vi var dumma i huvet & börja gråta, haha.. efter skolan drog jag till mormor :) vi köpte med oss kycklingsallad (y) satt ute i solen & bara pratade. 

sen blev de jobb 14.45 - 18.15, åt massa smakprover (y) drog även förbi mormor påvägen hem. hann typ vara hemma i 5min, för sen följde jag med till nya ica maxi & handlade, hehe..

sen drog jag direk till pernilla - där även sofia & natascha var :) vi fixade massa frukt, smällt choklad, ost, cola osv. chillade på hennes baksida, tills de blev för kallt.. då rörde vi oss in & spelade kort, mys!

 

Onsdag & torsdag

igår (onsdag): kom paulina hit :) vi chillade bara - åt, kollade tv osv. sen tog hon en powernap medans jag pluggade (y) lite senare fixade vi oss & drog till solidaritet för drinkbjudning, tog en drink & garvade åt människor, haha.. sen hämtade robin & matte oss :) vi snurrade runt lite, sen sov pau här. 

idag (torsdag): chillade här ett tag. sen blev de jobb 15.00 - 19.00, vilket gick bra! kom hem för ett tag sen, har precis ätit & nu blire plugg, varför ska jag alltid skjuta upp saker? jag vet ju hur jobbigt de blir sen..


Throwback thursday

turkiet 2009 - min första "riktiga" utomlandsresa på flera år. jocke hade fått åka på så många resor med vattenpolon, skolan osv. så jag & mami bestämde oss för att åka ensamma, haha.. kommer ihåg hur skönt det var att få vara ledig från skolan, göra roliga saker med mami, sola, bada, äta god mat, shoppa, åka på utflykter osv. blev dessutom bjuden på mat eller efterrätter hela tiden & det "skröt" jag typ om i bloggen, haha.. riktigt bra resa iallafall!


-

Padre nuestro,
que estás en el cielo.
Santificado sea tu nombre.
Venga tu reino.
Hágase tu voluntad en la tierra como en el cielo.
Danos hoy nuestro pan de cada día.
Perdona nuestras ofensas,
como también nosotros perdonamos a los que nos ofenden.
No nos dejes caer en tentación y líbranos del mal.
Amén.


22:18

kunde inte ens gå imorse för att jag hade så ont i foten, tror att jag fått en spricka eller nått.. stannade iallafall hemma från skolan. har inte gjort ett skit på hela dagen - var mission bara att hämta kaffe, haha.. lite senare lagade jag iallafall mat till la familia (y)


Jordgubbar & melon ♡♡


Sämst

skola idag, nuggets till lunch, värt! efter skolan drog jag direkt till gymmet - körde 30min cykel + lite ben/rumpa, trampade dock snett & stukade foten, så kunde inte fortsätta.. drog hem, duschade & åt istället (y) sen har jag faktiskt pluggat liite.

Då mådde man..


Osedda bilder från Kap Verde! #del2


Food ♡♡
Sunday, no funday

sov bort halva dagen.. sen drog jag hem & försökte att plugga, vilket sket sig.. lite senare drog jag till gymmet - körde 5min rodd + armar/rygg, blev även en promenad dit & hem! kom hem för ett tag sen.. har precis duschat & ätit överdrivet god mat, vegetarisk lasagne med aurbergine (y)


Förvirrad brud..

överraskade mami lite idag på "mothersday", men de var tydligen inte samma sak som "morsdag".. här i sverige firar vi tydligen våra mammor den 25/5, haha kul grej.. aja, gör inget att visa lite extra uppskattning för hon är trotts allt världens bästa mami, te quiero mucho ♡♡

london 2011, haha..


Lördaag

igår (lördag): chillade hemma hela dagen - kollade "welcome to sweden", åt god mat osv. sen drog jag ut & sprang - blev sandviksspåret, höll dock på att dö av all pollen..

lite senare drog jag till mormor :) vi kollade mello, hann dock bara se halva.. sen drog jag till stan, mötte paulina :) vi drog till ace, vickan & marquise! blev en nykter utgång, slutade med att jag sov hos pau.


Fredagsmyyys

igår (fredag): chillade hemma hela dagen - åt god mat, kollade tv osv. drog även till centrum en snabbis för att hämta min studentmössa, den var inte riktigt som jag tänkt mig, men absolut värd 250kr!

lite senare följde jag med mami till jakan för att handla, fick även med mig hårfärg (y) så vi färgade tillbaka till min naturliga hårfärg, skönt!
sen började jag kolla på "welcome to sweden" med cola, jordgubbar & glass (y) nights like this är såå underskattade /grannie elina


Kryssning!

onsdag: var i skolan somvanligt. sen drog vi som går media direkt på kryssning :) blev italiensk pasta till middag (på båten..) sen lite plugg & häng i hytten på kvällen. vår första hytt låg UNDER bildäck & var sjukt skarrig, så vi "uppgraderade" & bodde sex pers i en hytt, haha.. 

torsdag: vaknade vi tidigt & åt frukostbuffet (y) sen gick vi i land i helsingfors - där vi kollade på en konstutställning, åt thaimat, kollade runt lite osv. besviken att jag inte hittade någonting alls..

sen blev de tillbaka till båten - där det blev lite fix innan middagsbuffen (y) de var förresten brasiliansk tema, så maten var asgod! blev en hel del vin till också, haha.. sen satte vi oss i "klubben" - där jag & amanda fortsatte :) dansade & drev med finskar, haha.. 

fredag: vaknade tidigt & åt frukostbuffet (y) sen gick vi i land i stockholm & åkte hemåt. kom hem för ett tag sen, har precis duschat & så. får se vad som händer idag/ikväll, är sjuukt taggad på bio..


 

Throwback thursday

kommer ni ihåg den här kortfilmen jag, gudon & karro gjorde på filmlektionerna i ettan? vi var så sjuukt små, speciellt jag med världens pipigaste röst.. haha, jag skulle liksom spela kille! döör för slutet, haha..


Osedda bilder från Kap Verde! #del1

gick dock inte att rotera bilder, därmed bara bilder på dernhär ledden..


En av anledningarna till att JAG inte skänker pengar till hemlösa..

..förutom att jag tycker att de "satt sig i skiten" själva, de kan få hjälp, men oftast inte vill ha någon, att många inte ens är hemlösa utan bara arbetslösa & tjäner extra pengar på att tigga, att många hittar på saker som att "mina barn har inte råd att gå i skolan" eller "min fru är allvarligt sjuk & behöver pengar till en operation" bara för att folk ska känna medlidande, att det finns "högre uppsatta" som drar in alla pengar, att många urpsrunligen är romer & har ett skevt sätt att tänka, att många (inte alla..) lägger pengarna de får på fel saker som droger & alkohol, att jag stött på många som varit riktigt otrevliga osv.

imorse hände det igen, på bussen till skolan. en man & en kvinna gick på bussen före mig. mannen släpade på två stora vagnar med massa skräp, det luktade illa i hela bussen pågrund av dom (men det hör inte hit..). grejen var att jag själv hade en stor väska med mig & jag kände inte för att tränga mig ner bredvid någon. så jag fortsatte gå efter mannen & kvinnan. mannen hade lite problem med att få in väskan på en plats, så jag log vänligt & väntade bakom honom..

men då slänger kvinnan ur sig att "hon får skylla sig själv, det finns andra platser längre fram", att "du borde fan köra över sånna som henne", att "sånna som henne borde inte få finnas, speciellt sånna med headset & parfym". förlåt, men vad fan har jag gjort dom? jag ville inte tränga mig ner bredvid någon eftersom jag själv hade en stor väska med mig. vasd ger henne rätten att säga sånna här saker om mig? jag hade inga problem med att  vänta, men nää då ska mannen vända sig om & köra över mig. för att jag har headset & parfym? 

nää, om jag vill hjälpa någon vänder jag mig mycket hellre till en orginisation då jag vet att pengarna eller kläderna hamnar rätt. jag har t.ex. skänkt kläder till klädinsamling sen jag var liten, hjälpt mormor att sälja saker för UNICEF, skänkt pengar till UNICEF, röda korset, olika canserfonder osv. JAG anser att pengarna gör mer nytta där, men NI gör såklart som ni vill. det är upp till var & en.

Knaas..

har typ aldrig kännt såhär förut.. en stor jävla saknad av att ha någon där. någon som bryr sig om vad du gör. någon som hör av sig & frågar hur du mår. någon att träffa bara sådär. någon som tar dig till alla dedär ställerna. någon att åka till sent på kvällarna. någon att prata sönder nätter med. någon att kolla film med. någon som håller om dig när du sover. någon att mysa med. någon att tycka om..


Allt för allt folk inte ska märka, för att folk inte ska fråga, för att folk inte ska veta..

skola idag igen, fick faktiskt lite saker gjorda! efter skolan drog jag hem & åt god mat (y) sen drog jag ut & sprang - blev ner till lövsta & en promenad hem! har precis duschat & nu tänkte jag packa lite tills imorn - tagga kryssning, är dock mest taggad på maten, som om de var en nyhet..


Så vare måndag..

..vilket betyder skola igen. eftetr skolan drog jag till gymmet - körde 30min cykel + ben/rumpa! sen drog jag hem, duscha, åt & tog en powernap (y) pluggade även lite när jag vaknade.lite senare hämtade robin, matte & pau mig :) vi snurrade runt lite - blev jakan, spånga, stan osv. alla var dock rätt döda, haha..


Haha, åhh underbart!


Moppetiderna

åhh, finns nog inget jag saknar så mycket som moppetiderna.. från att man var kanske fjorton till sexton år. man var så liten & så omedveten om vad som skulle komma att hända. de var sommar, lov, varmt ute & alla var med alla. man träffades ute på kvällarna, tog mopparna ner till nått bad, kollade solnedgången, grillade, drack ibland, lyssnade på musik & bara njöt av livet. man påriktigt sket i allt & alla. man brydde sig varken om att man inte hade körkort eller att man hade druckit. man körde eller blev skjutsad ändå. med trimmade moppar & utan hjälm. man brydde sig inte om att de var farligt, för man fick nån slags kick. man älskade känslan av att "jag kan dö nu", dum som man var. man brydde sig varken om att komma hem i tid eller att komma hem alls. problemen man hade då var ingenting jämfört med nu. de värsta som kunde hända var liksom att polisen kunde komma, hälla ut drickan & "ta fast" de med moppar. men vet ni vad man gjorde då? sprang upp i skogen & gömde sig, för polisen kunde ju ändå inte "ta fast" alla. 


Yesterday & today

igår (lördag): chillade hemma hela dagen - städade rummet, kollade film, åt gott osv. lite senare drog jag till bella - där även melissa var :) vi förade lite & så. sen drog vi vidare till stan. efter en jävla massa ändrade planer satte vi oss bara på en bar.

sen hämtade en kompis oss, men han släppte av oss i akalla (där det inte ens går några bussar vid den tiden..) schysst "kompis".. slutade med att peter hämtade oss, de tackar man för!

idag (söndag): har jag bara chillat hemma.. mår ännu sämre nu, så ångrar lite halvt att jag drack igår.. menmen, åt nyss god mat (y) ska försöka att plugga lite nu..


Jobb & filmkväll

igår (fredag): chillade vi här en stund. srn drog blev de jobb på life 13.30 - 16.30, bättre än inget liksom! sen blev de filmkväll all by myself, nått annat hade jag inte ork till.. somnade dock rätt sent eftersom jag inte kan andas när jag ligger ner..
Så jävla sant!


Första maj

Igår (torsdag): kom paulina till mig :) vi chillade - kollade tv, åt, tog en powernap osv. sen drog vi till willys & köpte cola (y) sen blev de tillbaka till mig för filmkväll! slutade med att hon sov här.

Mösspåtagning & valborg!

igår (onsdag): drog till skolan för att ha mösspåtagning, hade dock inte fått min mössa, så lånade jockes, haha.. sen drog jag & paulina till jakan, mötte lucas :) sen drog vi till honom, förade & så.

lite senare mötte vi tommy :) blev en familjepizza på alexandras innan vi drog till stan. förade lite till på wooken innan vi drog vidare till marquise! slutade med att jag sov hos en kompis. han skjutsa hem mig nyss..


"Throwback thursday"

tänkte lägga till en ny kategori "Throwback thursday", så att jag har lite mer att blogga om! har ju hela mitt arkiv sen 2008 att ta ifrån, så de kan nog bli kul.. tänkte slumpa år/månad/dag & sen bara plocka ut nått kul :))

RSS 2.0