Ungefär lika med

Tänker fortfarande på teatern "Ungefär lika med" som jag & mami såg för nån vecka sen.. Den var verkligen så sjukt bra! Den hade liksom allt - ena sekunden skrattade man så att man grät, nästa sekund satt man med en klump i magen & gråten i halsen! Den träffade verkligen helt rätt, rakt in i hjärtat & gav en ordentlig tankeställare!
 
Pjäsen är skriven av Jonas Hassan Khemeri (han har även skrivit "Ett öga rött"). Den handlar om siffror, ekonomi, pengar - vad folk är villiga att göra för pengar & hur folk utnyttjar det. Den går på dramatens lilla scen & kostar bara 100kr för ungdomar under 25år, så passa på! Det är liksom mindre än ett biobesök & ni kommer inte att ångra er!30 november

första advent idag!

Idag har jag varit på skälbymarknad med mami, mys! Sen åt vi på subway (y) vid tre drog vi till elisabeth - där mormor, therese, dia & livia var :) vi hade adventsfika, pratade massa, busade med livia osv. 
 
Sen drog jag till spånga för att överraska k :) fick även träffa hans familj, så söta! Nu väntar jag på tåget hem.. ska äta vegetarisk lasagne & kolla torpederna (y)
 

Hmm..

känns som att jag går & väntar på något, men inte vet vad.. vill att veckorna ska gå fort, fast jag inte har något speciellt att se fram emot.. kan ju vara för att jag vill åka utomlands & göra grejer, men det är liksom inget jag har bestämt.. 

29 november

K sov somsagt här igår.. så vi chillade här ett tag innan vi tog sällskap till gullmars - där jag fick massage & akupunktur, så skönt! Sen drog jag till bageriet & hälsade på :)
 
Annars har jag bara chillat hemma, helt mörbulltad efter behandlingen.. så har inte gjort så mycket mer än ätit gott, bakat ananaspaj, kollat film & så. 
 
Update: robin kom & hämtade mig :) Vi drog till donken för att träffa de andra, sen snurrade vi runt med bil resten av kvällen - blev brunna, sollentuna, kista osv. Mådde dock illa i slutet av kvällen..
 

lön

http://tidningensolo.se/13-stadier-du-gar-igenom-varje-loningshelg

Det är exakt dethär jag menar med att bara för att man har pengar betyder det inte att man vill lägga dom på massa skit. Självklart kan man gå ut & festa, inga problem. Men JAG skulle få ångest om jag la mer än 200kr för en utekväll.. tycker att det är rätt patetiskt att folk kan gilla & relatera till sånthär.. men det kanske bara är jag?

28 november

Chillade hemma hela morgonen - kollade tv, drack kaffe osv. Sen blev de jobb 11.30 - 16.30. Stannade i jakan för att sola påvägen hem (y)
 
Lite senare drog jag till kista, mötte k :) vi åt libanesiskt (y) skulle även ha kollat bio, men fanns ingen bra film.. så vi köpte popcorn, cola, pipas osv. Sen drog vi till mig, kollade film & så. Sen sov han här.
 
Liten hayatoo, blond & grejer :-*
 

27 november

Chillade hemma hela morgonen - kollade tv, åt god frukost, drack kaffe osv. Sen drog jag till simhallen -körde nån timme & bastade, så skönt! 
 
Sen drog jag till stan för att uträtta ett par ärenden innan jobbet. Sen blev de jobb 16.15 - 21.15, så sjukt mycket att göra.. nu är jag äntligen påväg hem! vill dock träffa hayatoo, denhär veckan har inte alls gått ihop..
 

26 november

Idag har jag jobbat 06.45 - 11.45. Stannade kvar i stan ett tag & kollade runt lite, fick med mig en ny mysdress (y) Sen drog jag hem, åt & tog en powernap (y) vaknade för ett tag sen.. kollade nyss ph med grönsaker & dipp (y)
 

22:45

Drog ut & sprang - blev dock bara runt i viksjö! Har precis duschat, nu sitter jag framför ph & äter grapefrukt (y) mådde lite illa & då äre gott med syrliga frukter..
 

25 november

Sov somsagt hos pau igår. Försov mig imorse, vaknade liksom 06.26 & bussen gick 06.30.. MEN jag fucking hann! Tappade dock ena linsen när jag sprang, haha.. 
 
jobbade 06.45 - 13.00, byggde om hela butiken.. sen drog jag hem, åt & tog en powernap (y) vaknade för ett tag sen.. ska äta & sen blire väl ph!
 
idag tittade även solen fram, så skönt!
 

24 november

Drog till skanstull, mötte paulina :) vi drog till eriksdal för att gå på "äventyrsbad", vilket äventyr! Sen blev de sushi/kinabuffet (y) 
 
sen drog vi till henne & färgade hennes hår. Lite senare blev de phmys med cola, ostbågar & choklad (y) vi drog även ut för att träffa robin en stund :) sen sov jag där.
 

23 november

Sov somsagt hos k igår. Så idag chillade vi där tills han var tvungen att dra.. stannade i jakan för att sola påvägen hem (y) sen städade jag rummet, följde med jocke till jakan osv. 
 
Vid halv tre kom elisabeth, mormor, therese, dia & livia hit :) vi firade mami med god mat, fika, massa prat osv. Annars har jag bara chillat framför tv'n, tänkte fortsätta med det!
 

22 november

Jobbade 09.45 - 17.00. Sen drog jag direkt till therese, dia & livia :) åt god mat & sen skulle jag sitta barnvakt, men therese mådde tyvärr dåligt, så de kom tillbaka efter bara ett par timmar.. vi pratade lite innan jag fick skjuts till k :) vi kollade film & så. Sen sov jag där.
 

Varning: kolloidalt silver !!

Får minst fem frågor per dag om vi har kolloidalt silver på Life. Först visste jag inte ens vad det var (eftersom försäljningen på Life stoppades för ett flertal år sen..) Men kunder började dumförklara mig när jag inte visste vad det var för nått, så jag kollade upp det. 

Först hittade jag, som många andra fakta om "hur bra det skulle vara", att de botar både Canser, Ebola & en rad andra dödliga sjukdomar. Lite för bra för att vara sant va? Och varför skulle vi på Life inte ha en mirakelprodukt som denna? Speciellt med tanke på hur stor efterfrågan är..

Då hitta jag artikel efter artikel som varnar om just denna produkt. Livsmedelsverket varnar bl.a. på sin hemsida för skadliga hälsoeffekter av kolloidalt silver, särskilt vid längre bruk och enligt Kemikalieinspektionen krävs det ett särskilt godkännande för att få använda silver som bekämpningsmedel.

Så om det krävs ett speciellt tillstånd för att få använda produkten som bekämpningsmedel, hur kommer det sig att så kallade "läkare" rekommenderar att förtära den som kosttillskott? Antingen har de blivit hjärntvättade & tror  själva så starkt på produkten eller så har de ingen som helst medkänsla för andra människor då de är villiga att sätta pengar före deras liv. Blir så jäkla arg när jag läser sånt här!

Ja, det är ett naturligt ämne som finns i våran jord. MEN det finns inga vetenskapliga belägg för att silver skulle vara ett livsnödvändigt ämne för människor, eller att kolloidalt silver skulle kunna förebygga infektioner. Det finns heller inga bevis för att kolloidalt silver skulle vara antingen säkert att använda för behandling eller verksamt som behandling mot några som helst sjukdomar eller åkommor. Däremot finns dokumenterade skaderkningar av peroralt intag av medel innehållandes silverpartiklar. Det är ej tillåtet att sälja kosttillskott som innehåller silver. Silver i fast, metallisk form är däremot ett tillåtet färgämne (E174). Silver är en tungmetall som kan ge svåra konsekvenser för miljön & forskare undersöker för närvarande om det kan medverka till antibiotikaresistens. Om man tar silver för invärtes bruk, finns det en risk för sjukdomen argyria.

Det finns ju en hel del outbildade "läkare" som bluffar, produkter som inte fungerar osv. MEN att "läkare" rekommenderar en produkt som inte bara är en bluff, utan direkt skadlig är ofattbart för mig. De här vidriga människorna tjänar inte bara pengar på de dödssjuka människorna, utan bidrar även till deras död.

Och det värsta är att när man försöker att övertala kunder (som är helt övertygade..) är det nästintill omöjligt trotts att det inte finns någon längre studie om produkten & alla dessa varningar! De är istället "rädda för att tillverkaren ska förlora pengar på att vi säger så.."

Life tar denna ståndpunkt eftersom vi bryr oss om våra kunders hälsa. Vi hade kunnat göra som andra oseriösa kedjor att fortsätta försäljningen & att tjäna pengar på detta, men har valt att inte göra det (läs: vi förlorar också pengar på det..), MEN vi bryr oss mer om människor.

Så om ni hör någon nära prata om att de börjat konsumera kollodialt silver be de sluta eller i alla fall vänta tills det finns säkra studier om produkten. För just nu finns det faktiskt inga längre studier alls.

21 november

idag har jag jobbat 06.45 - 16.30. sen följde jag med mami till vällingby för att uträtta ett par ärenden. sen blev de filmkväll med cola & choklad (y) mer än så hade jag inte ork till.. 
 

Drömmer mig bort..


20 november

kom somsagt hit igårkväll :) vi kollade film & så. sen sov han här, eller aa vi somna efter sju men ändå..
 
idag har vi bara chillat hos mig. sen drog jag till både swedbank & nordea för att fixa lite saker. sen blev de jobb 16.15 - 21.15. kom hem för ett tag sen.. har precis ätit (y) nu blire film!
 

19 november

Sov ut imorse, så skönt! Sen drog jag till vasalund, mötte k :) vi drog vidare till rotebro för att jag skulle klippa mig hos hans bror, tacktack! Stannade i vasalund & åt pizza påvägen hemåt (y) 
 
Lite senare drog jag till paulina :) vi chillade där tills vi drog till jakan - där robin, matte & nico hämtade oss :) vi snurrade runt resten av kvällen - blev donken, upplands väsby för att leta efter "spökhus", stan osv. nu väntar jag på k..
 

18 november

K sov somsagt hos mig igår. Vi chillade här tills han var tvungen att dra.. själv drog jag ut & sprang - blev nästan ner till lövsta & en promenad hem! 
 
Duschade snabbt innan jag drog till stan, mötte mami :) vi åt indiskt (y) sen var det dags för teater på dramaten - såg "ungefär lika med", som var hur bra som helst! Den bjöd på både skratt & tårar!
 

17 november

chillade hemma hela dagen - kollade tv, åt gott osv. Sen blev de jobb 16.15 - 21.15. Efter jobbet mötte jag k på tåget :) vi drog till mig, kollade film & så. Sen sov han här.
 

16 november

Igårkväll (lördag): hämtade robin & några mig :) vi snurrade runt med bil resten av kvällen - blev ip, donken osv. Deckade fiint när jag kom hem..

Idag (söndag): har jag jobbat 09.45 - 15.00. Efter jobbet drog jag till bageriet & överraskade k :) fick med mig massa bröd, bullar & sällskap hemåt (y) sen drog jag till mormor - där mami, elisabeth, therese, dia & livia var :) vi fikade, busade med livia osv. Sen drog vi hem & åt god mat (y) nu blire filmkväll, all by myself..
 
folk säger att hon liknar mig..
 

15 november

Somnade sista biten i bilen igår, helt sluut.. blev skitsur när mami väckte mig med "elina, vi är framme" & sprang in till min säng, haha.. 
 
Tog en behövlig sovmorgon imorse. Sen blev de jobb 13.30 - 20.15. Efter jobbet drog jag hem & åt god mat (y) får se vad som händer ikväll..
 
lite kul att min sallad alltid blir nästan exakt lika mycket (kan skilja några ören..)
 

14 november

Första lediga dagen på nio dagar firades med sovmorgon till 07.00, fest! Blev nämnligen roadtrip till Gävle för att hjälpa Jocke med flytten! När vi kom fram fixade vi papper hos mäklaren, packade upp i lägenheten osv. Sen åt vi sushi/kinabuffet (y) 
 
Efter maten sprang jocke till skolan medan jag & mami kollade runt på stan. Fick faktiskt med mig lite fint hem (y) sen mötte vi jocke & hans kompis :) drog till ikea för att köpa soffa & lite annat. Sen blev de tillbaka till lägenheten för massa fix! Nu är jag & mami påväg hemåt igen.. Ska snart stanna för att äta på max (y)

min mobil har tyvärr varit död hela dagen, så de blev inga fler bilder..
 

13 november

Idag har jag jobbat 06.45 - 11.45. Sen drog jag hem & chillade - åt god mat, kollade tv osv. Lite senare mötte jag k :) vi drog till gymmet - körde armar + lite mage! Kom hem för ett tag sen.. har precis duschat & ätit (y) 
 

12 november

K sov somdagt hos mig igår, så idag har vi chillat här tills båda var tvugna att dra. Tog samma buss för en gångs skull, mys! Blev jobb 11.30 - 16.30. Sen drog jag direkt till gymmet - körde 30min cykel + ben/rumpa! Sen följde jag med mami för att uträtta ett par ärenden. Har precis duschat & ätit (y) nu väntar jag på ph!
 
Haha, fiint..
 

11 novemver

Igår (tisdsg): jobbade 06.45 - 15.30, kom dock hem mycket senare pga tågförseningar.. åt, vilade & bytte om för att dra till gymmet med mami - körde 15min crosstrainer + armar/rygg! Lite senare mötte jag k :) vi drog till mig, kollade film & så. Sen sov han här.
 

Svar på kommentar(er).

 
Svar: jadu.. fick hoppa in väldigt hastigt i april. Min mammas kompis jobbar på huvudkontoret, så en dag ringde hon & frågade "vill du jobba imorn?", vilket jag ville. Efter det råkade jag hamna på extralistan, så hoppade runt utan upplärning ett par månader. Det fungerade dock bra, så jag fick vara kvar. Fick komma på upplärning på lidingö, men då kunde jag redan de mesta, haha.. Sen har jag hoppat runt lite överallt, men nu ska jag somsagt börja vikariat på centralen! Har alltid varit en träningsmänniska, men mycket är heelt nytt.. Det blir bara roligare & roligare ju mer man lär sig! 
 
 
Svar: antar att du menar varför jag bytte från friskis till 24/7.. jag tänkt på det länge. Friskis har varit bra, men det är så otroligt mycket folk, man får alltid vänta på maskiner. Sen öppnar de sent & stänger tidigt, så det är svårt att hinna med.. 24/7 har öppet dygnet runt, på alla anläggningar vilket betyder att jag kan träna var som helst, när som helst. De har dessutom ett nyöppnat gym vid barkarbystaden som är superfräscht, flera i stan (nära jobbet..), sumpan påvägen hem där jag kan träna med k :) + att de hade 600kr rabatt när man skaffa årskort!

10 november

Idag har jag jobbat 06.45 - 12.30 på centralen (life), börjar vikariat där nu på 25,38h så kommer nog bara att vara där framöver! Efter jobbet drog till simhallen - körde nån timme, bastade osv. nu ligger jag i sängen framför tv'n, planerar att inte röra mig ur fläcken ikväll (förutom när jag ska hämta mat..)
 

9 november

Idag har jag jobbat 09.45 - 13.00 på centralen (life), var brandövning & grejer.. sen drog jag till älvsjö, mötte mami :) vi kollade mat & hälsomässan, fick med oss massa mat, hälsomässan var däremot bara skit.. när vi kom hem lagade vi favoritmaten (y) nu ligger jag i sängen framför tv'n, är helt sluut..

7 & 8 november

Igår (fredag): jobbade 11.30 - 16.30 på centralen (life). Sen följde jag med mami & mormor till kungssängen för att hämta mormors nya bil. Sen blev de hem för att äta god mat (y) sen kom k till mig :) vi kollade film & så. 
 
Idag (lördag): chillade vi hos mig ett tag. Sen drog vi till luma för att äta thai, hälsa på bageriet, fika osv. Sen blev de jobb 14.45 - 20.15 på centralen (life). 
 
Efter jobbet drog jag till pau :) vi drog ut, mötte k & hans kompis :) tog en promenad, haha helt efterblivna.. nu sitter jag på bussen påväg hem.. guess what? Imorn blire jobb!
 

6 november

Lyckan när man gick utanför dörren imorse & möttes av snö, ellerr.. har iallafall jobbat 06.45 - 12.45 på centralen (life). fick även sällskap av anthony & k en stund :) Stannade i jakan påvägen hem & solade för att fördriva tiden (y) hade möte vid två, sen drog jag till centrum för att uträtta ett par ärenden.
 
Lite senare följde jag med mami till outlet för att handla till hennes jobb. Hann även in på stadium, fick med mig två par nya löpartights, en shaker & vattenflaska (y) sen drog vi till mormor :) köpte med oss kycklingrulle (y) sen hjälpte vi henne med lite grejer.
 

5 november

Idag har jag jobbat 06.45 - 12.45 på centralen (life). Sen drog jag till sumpan, mötte k :) vi drog till gymmet - körde armar/rygg, var dock heelt död.. kom hem för ett tag sen.. har precis duschat & nu blire maaat!
 
igåår..
 

4 november

K kom till mig :) vi chillade här hela dagen - kollade tv, åt lunch på pizzerian, tog en promenad osv. Lite senare drog jag till gymmet - körde 30min cykel + ben/rumpa! Kollade nyss ph & nu ska jag försöka att sova..
 

Saknar dig.. ♡♡


3 november

Idag har jag bara chillat hemma - kollat tv, ätit gott, börjat med en kurs osv. Lite senare drog jag till gymmet - körde 10min crosstrainer + armar/rygg! Nu ligger jag i sängen med vetevärmare & kollar ph!
 
från i fredaags..
 

Det här är inte likt mig..

har supit fyra helger i rad nu. det märks seriöst, både på in -och utsidan. min kropp varken mår eller ser bra ut. jag är trött & sjuk hela tiden, orkar liksom ingenting. jag är blek, har påsar under ögonen & livlöst hår..
 
men nu, i november blir de ändring! jag ska:
 
• testa en detoxkur. (nej, det har inget med att sluta äta att göra..) utan det är ett tillskott som rensar ut gifter ur kroppen. man äter helt normalt, men det är bra om man inte stoppar i sig massa skit.. finns btw att köpa på life!
 
• i -och med detoxen får jag inte dricka alkohol eller röka på 20 dagar, ska även försöka längre än så, mår ändå bara dåligt när jag gör det..
 
• ska sluta slarva med mina vitaminer - just nu tar jag silicea, d-vitamin & hemoplett..
 
• ska komma igång med träningen påriktigt & variera träningen mer - har ju skaffat gymkort på 24/7, så nu finns massa nya möjligheter både med tider & nya pass! kan även gymma med min bae ;) 
 
• ska göra mer saker som JAG tycker är roligt - som bio, fika, bowling, sitta barnvakt, filmkvällar, bara umgås, tennis, badminton osv.. är öppen för allt, haha..
 

2 november

idag har jag varit på ulriksdals marknad med mami, elisabeth, therese, dia & livia :) vi kollade runt lite, sen drog vi till oss för att laga indiskt (y) blev även massa bus med livia! när matkoman lagt sig drog jag till nya gymmet - körde 30min cykel + ben/rumpa, mådde dock illa, så de gick väl sådär..
 

Allhelgona

k sov somsagt hos mig igår, så vi chillade här tills han var tvungen att dra.. gick till mami & sa "jag vill göra nått kul idag", sen somnade jag om, haha.. 

lite senare drog vi till kyrkogårdarna, hälsade på farmor, farfar, morfar, olle & karin.. ♡ åt god mat (y) sen drog jag till pernilla :) vi kollade film med cola, choklad, chips & dipp (y)
 
förra året..
 

Tre månader ♡

Tre månader är inte alls lång tid, men ändå känns det som att det alltid varit vi två. Helt sjukt hur mycket känslor man kan få för någon på så pass kort tid. Däremot visste jag redan första gången vi träffades att du var speciell. Du tog över mina tankar direkt. Kommer ihåg första gången vi träffades att du smsade redan när jag satt på bussen "jag är så glad att jag fått träffa en sån bra tjej som dig" & jag kände exakt samma sak. Du frågade om du fick träffa mig en gång till & jag svarade "bara en gång till?" sen dess har det bara varit du du duu. Jag som heelt hade gett upp att träffa någon vettig människa, träffade världens bästa. Tack för att du finns & för att du är min! Jag älskar dig ♡
 

Fredaag

igår (fredag): jobbade 09.45 - 16.45 i farsta (life), blev mezebuffet till lunch (y) sen drog jag hem & fixade mig snabbt. sen drog jag till celina - där emeli & några var :) vi förade & så. lite senare drog vi till mp, vilket var kul! sen mötte jag k :) vi drog till mig & sen sov han här.
 

RSS 2.0