En bättre vecka

I tisdags efter skolan åt vi lasagne på nya favoritstället (y) Sen råkade vi somna ett par timmar. När vi vaknade drog vi till piña en stund innan vi åt middag på gato negro (y)

I onsdags efter skolan hade vi danslektion, körde en egen koreografi! Åt middag hemma innan vi gick ner & satte oss vid malecon. Lite senare var det dags för Jacob Forever (kubas bästa reggeatonartist, dock får han nog byta namn om han ska bli känd i resten av världen, haha..) var en superbra kväll iallafall!

I torsdags hade vi lektion på eftermiddagen istället. Efter skolan hann vi inte göra så mycket innan vi hade danslektion i danslärarens lokal. Stannade även kvar för att kolla på hennes elever. Sen blev det middag på shekinah (y)

I fredags hade vi föreläsning om specielutbildning. Sen tog vi en glass innan vi åkte till rancho luna för att sola & bada resten av dagen. När vi kom hem blev de middag på shekinah igen & glass till efterrätt (y) sen satte vi oss på buena pipa en stund.

I lördags åkte vi till cava de pescua för att snorkla, sola & bada. På kvällen satt vi på en takterrass ett tag innan vi drog till buena pipa, som var rätt dött.. så vi hamnade på malecon istället.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0