Cochabamba

Första dagen spenderades i stan där vi pt frukost, strosade runt, åt vegetarisk buffe & glass på dumbo 😋 sen kollade vi lite på marknaden innan vi mötte resten som kommit senare 😍😍 åt middag på menta, blev linsburgare 😋

Andra dagen gick vi till cancha, den stora marknaden där vi kollade runt & åt massa frukt 😋 påvägen hem tappade jag & linn bort oss (märkte inte att vi var tillbaka på marknaden..) så tog upp min mobil för att kolla kartan då en kille rycker den ur handen på mig! Sprang efter ett bra tag, men han kunde vägarna mellan stånden utantill så tappade honom.. 

Lite senare blev vi inplacerade hos våra familjer, jag fick tre syskon - en tjej på 3år, två killar på 10år & 23år 😍😍 när vi kom hem åt vi middag & pratade.

Nästa dag fyllde jag år! 😄🎉🎉 Tog det mest lugnt på morgonen, satt ute & läste. Sen var det dags för skola 14 - 18 📚 på kvällen mötte jag de andra, de bjöd på middag i stan & som om det inte vore nog hade de köpt en ny mobil till mig, så otroligt fina 😍😍 fortfarande helt chockad, tusen tack igen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0