Första veckan på praktiken

Flyttade in hos Fannie med Linn, Judith & en libanes förra helgen där vi ska bo resten av tiden 😊 Så vi har inhandlat massa frukt, mat & nödvändigheter 🍉🍍🍓🍌 I måndags var vår första dag på praktiken på Evengelina Booth (ett flickhem). Vi jobbade tillsammans de första två dagarna & sen delade vi upp oss så att vi jobbar förmiddag, eftermiddag eller helg.
\n
\nDet tar lite tid att komma in i det & lära känna tjejerna samt personalen, men det blir bättre & roligare för varje dag 😊 Vi har även haft som projekt att städa & organisera deras lekrum medans de varit i skolan. Annars är det fullt upp med sysslor som läxläsning, städning & tvättning 📚 Tjejerna har nästan ingen fritid & får heller inte ha mobiltelefon, alltså ingen kontakt med omvärlden förutom de få timmarna i skolan..
\n
\nTre kvällar i veckan har vi även skrivit upp oss på salsa/bachataklass 💃💃 Tiden emellan spenderas på stan, oftast på någon av glassrestuarangerna dumbo eller globos som även har två för en på tisdagar 😅😅 Vi har även kimpenserat detta med att gå eller springa runt lagunen (7km) vilket är sviinjobbigt pga höjdskillnaden.. men plötsligt händer det & jag lyckades springa hela med bara ett stopp! 🏃

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0