kevin borg

hellu! idag är det första april, haha. jag har inte faktiskt inte blivit lurad, inte lurat någon heller.. idag var jag i skolan, dagen gick ovanligt snabbt. nu är det bara två skoldagar kvar till påsklov! :)

efter skolan åkte jag, cilla och feliciat till outlet och kollade på skor. dem köpte skor till sig och till filippa, själv hittade jag inga ;/ sen gick vi och kollade på kamera och lite annat. 

sen gick vi till ikea och lekte lite, åt mat, tog kort, lekte mycket till och sen träffade vi kevin borg! ja, det är sant.. det är inget aprilskämt, haha! (a)  så vi gick fram och felicia frågade om vi fick ta kort med honom och det fick vi. så cilla tog ett kort och sen när han gått kommer vi på att cilla inte kom med på kortet :p då gick vi runt lite och "spionerade" och sen frågade vi igen och han sa ja. då tar hans flickvän kortet, hehe :)

efter det kom felicias mamma och skjutsade hem oss. nu sitter jag här och ska snart gå och lägga mig, om jag kan somna.. godnatt iallafall! :pja, det var våran dag :) - bilder tagna av clarsen.blogg.se

Kommentarer
Postat av: sofia

haha fina bilder :) speciellt med kevin. älskar han <3

2009-04-02 @ 17:17:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0