dolda kameran ?

hellu! idag var jag i skolan och det hände väl inget speciellt? förutom att vissa små tjejer (jag) dampade loss på tekniken och de där jävla sladdarna, haha (a) idag är det ju fredag och det betyder såklart cilladag plus att felicia var med :) vi tog bussen till barkarby och sen tåget till jakan, när vi kom till jakan åkte vi tillbaka till barkarby och sen till kista.

när vi kom dit åt vi på burger king. killen i kassan var cp och kunde inte tya emot beställningar.. jag beställde ett kids meal med nuggets och fick cheese burgare och en cola? då klagar jag och får nuggets. sen ser jag att jag inte fått någon pommes och klagar, men då säger han att jag måste betala 15:- men sen börjar han att mumla om 10:- och tillslut bestämmer han sig för 3:- och då ger cilla 5:- och då dtoppar idioten ner den i fickan, vi bah: vaafaan håller han på med? men vi var hungriga så vi går och sätter oss och äter.

då kommer min brorsas kompisar och bah: är du jockes syrra? och sätter sig vid oss och kallar felicia sötnos ;o felicia bara asgarva hela tiden och jag vetefan? sen går vi vidare och leker lite i hissarna (a) sen åkte vi hem till mig och hämtade saker, för jag ska sova hos felicia. sen gick vi till ica och köpte lite saker till kvällen. när vi ska ta bussen hem åker den förbi oss och vi dampar loss :p sen gick vi in på ica i en halv timme igen och kollar på askungen.

sen åkte vi hem och när vi var i backen upp till felicia kommer bussen typ inte upp, eller jo efter tio minuter och det brukar ta typ en minut :o tillslut kom vi hem och åt middag, det har typ kännts som om vi varit med i dolda kameran eller nått skit hela dagen ;o .. skumt, skumt .. men nu ska jag och felicia göra något annat, ciao :)


Klicka f�r att st�nga bilden

vi driver på bilderna, haha - tagna av feliciaste.blogg.se

Kommentarer
Postat av: FELICIA

haha (: snygga bilder (: <333

2009-03-29 @ 00:03:27
URL: http://tengmof.blogg.se/
Postat av: elina

yesyes :) vi är ju så seriösa också <3

2009-03-29 @ 00:05:31
URL: http://eelinas.blogg.se/
Postat av: sofia

verkligen... skitsnygga (A)

2009-03-29 @ 15:36:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0