skrattattack med pernilla

hellu! idag har jag vart i skolan, jag var skittrött så jag var helt deppig och skit. kommer inte ens ihåg vad vi gjort idag? bara att vi hade no med cp-hans! vi typ labbade och hade vattenkrig? haha!

efter skolan träffade jag pernilla vid ica, då gick vi in och köpte glass med chokladkross, mums* sen tog vi bussen till jakan, pernilla fick åka gratis x) sen när vi var där köpte vi munkar med hål i, mums* igen! sen såg vi.. aa och så följde vi efter dem, haha!

sen åkte vi hem till pernilla och gjorde nått? och sen gick vi ut till cykelhuset och lekte .. lite kvarteret skatan inspererat .. "weah, jag vill inte vara här, och jag sitter fast!" efter det gick vi till ica och fortsatte "weah, jag vill inte vara här, och det känns som att maten samlas runt mig och ska attakera mig!" haha, och den där gubben som typ skulle låsa in oss eller vafan? haha

aa, och sen tog jag bussen till mormor och åt middag. sen åkte jag hem and now i'm sitting here. som sagt jag har varit deppig idag.. förlåt pernilla och alla andra som märkt det och behövt stå ut med det.

idag blev det inga bilder, men många skratt ;p nu ska jag gå och göra lite annat, byyyyyyyyyepå bilden: bevis på min dåliga humor (right now)
tagen av: google.se ;p haha

Kommentarer
Postat av: anonym

marijuana, mums* haha! (a)

2009-03-10 @ 16:12:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0