Tio saker som stör mig..

♦ folk som snackar skit om saker dom inte vet ett skit om!

♦ folk som skryter på facebook om allt dom fått i julklapp, födelsedagspressent & nu PÅSKPRESSENT - sen när började man få fucking PÅSKPRESSENT? folk är för bortskämda nu för tiden..

♦ riktigt hjärndöda människor eller ännu värre, folk som leker hjärndöda - visst om man är trött & säger någonting utan att tänka, men kom igen.. det är bara irreterande..

♦ folk som klagar på någon & sen gör exakt samma sak själv - haha dör, vet inte hur många gånger jag varit med om det..

♦ folk som tjatar för att få komma in på en fest, för att sen sitta med mobilen upptryckt i ansiktet & bara klaga - varför kom du ens dit från första början?

♦ folk som går ihop flera stycken för att kunna trycka ner någon annan, sen när dom är själva är dom så fucking fega - "when people are trying to bring you down, it only means that you're above them" sååå..

♦ folk som tror att dom är bättre än andra - punkt.

♦ folk som dömmer folk efter utseendet, vilka dom umgås med, vad dom gjorde för två år sen osv. - kom igen, people change. bara för att personen begick ett misstag för två år sen behöver du inte dömma honom/henne för det..

♦ folk som snackar skit bakom ryggen på en (så får man veta det av någon annan..) sen låtsas den som ingenting när man träffas - det visar bara på hur osäker personen själv är, skrattretande..

♦ folk som har svårt att ta åt sig av kritik - jag menar "du betedde dig som skit igår", "du kallade henne orre" hur svårt ska det vara? nej, då ska personen skylla på att den var full eller att det inte var han/hon..

Kommentarer
Postat av: Filippa

Skriv inte saker som du själv gör då. DET är skrattretande.''♦ folk som snackar skit bakom ryggen på en (så får man veta det av någon annan..) sen låtsas den som ingenting när man träffas - det visar bara på hur osäker personen själv är, skrattretande..''

2012-04-13 @ 09:53:29
Postat av: Annika

Fin blogg :)

2012-04-13 @ 11:04:47
URL: http://blogofphoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0