Åtta saker som stör mig (kom inte på tio..)

♦ folk som dricker, blir aspackade, otrevliga, börjar bråka & slåss - drick inte då! för man dricker väl ändå för att umgås med vänner & ha kul, eller är det bara jag?

♦ folk som man inte träffat på länge som säger "vi måste ses nån dag" - fast båda vet att det aldrig kommer att hända. var bara ärliga istället. 

fööör fina killar - alltså killar som själva vet om att dom ser bra ut, kollar i spegeln hela tiden, tror att de kan bete sig som skit & ändå få vilken tjej som helst. äckligt.

♦ folk som kommer med onödiga kommentarer till sina VÄNNER - ännu värre, inför andra bara för att skämma ut eller trycka ner honom/henne. bara patetiskt.

♦ folk som tar upp gammal skit i diskussioner eller när de "bråkar" med folk - då var då & nu är nu.

♦ SL - man köper ett busskort för flera hundra & sen gäller det inte ens till bålsta! blir alltid så jobbigt att ta sig hem därifrån.. stämplade på min remsa för nån dag sen & trodde att han i luckan drev, FEM FUCKING KLIPP tog han! för EN FUCKING STATION! haha, vad är det här? (dessutom är sms-biljett, om man inte har remsa ännu dyrare..) vilket jävla rån!

♦ folk som dissar sina vänner för ett par killar/tjejer - "kärlek kommer & går, medans riktig vänskap består"

♦ att vi tjejer alltid ska jämföra oss själva med andra & andra med varandra - är FETT trött på dethär att man ska vara så eller så.. fan, alla är fina/bra på sitt sätt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0