Tio saker du kanske inte visste om mig..

♦ jag älskar fisk - skulle kunna leva på det (eller det gör jag nästan..) 

♦ jag hatar att dricka vatten - dricker alltid mjölk till maten & juice, läsk osv. när jag är törstig.. vatten är bara gott under & efter träning!

samma sak med banan - hatar banan, men före & efter träning gåre bra!

♦ jag har grooov fotfobi - jag har sagt det förut, anledningen till att jag gör det igen är för att den blivit värre.. började t.ex. nästan gråta när mami gick in barfota i mitt rumm! haha..

♦ jag har koncentrationsvårigheter & någon form av adhd eller nått liknande - men jag har inte kollat upp det för jag vill inte äta tabletter som förändrar den jag är eller "ha det på papper", så att lärare osv. behandlar mig annorlunda..

♦ får ofta frågan "vilket land kommer du ifrån" osv. - ofta tror de att jag är chilenare, spansk eller så säger de "du är helt klart latina"

♦ har får även höra att jag är lik pochahontas - alltså haha.. mina dagisfröknar sa t.o.m. fel ibland & en kille skrev de till mig för någon dag sen.

♦ jag är nog världens oseriösaste människa - driver med allt & alla (inte illa menat..)  klart att det skapar missförstånd, då vissa inte fattar ironin. men det är sån jag är.

♦ det (läs föregående punkt..) blir ännu värre på fyllan - alltså haha! hittar alltid någon att "mobba", de extra roligt om personen är intresserad, för då ger de sig inte, haha..

♦ jag är perfektionist, allt måste alltid vara perfekt - det har gått så långt att jag städar nästan varje dag, sorterar tröjor efter färg i garderoben osv. kan även måla om naglarna tusen gånger om det blir fult..

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du verkar väldigt rolig och intressant! Skulle gärna lära känna dig

2012-11-19 @ 14:59:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0