Tio saker som stör mig..

♦ folk som säger t.ex. "vi behöver inte ha nått med varandra att göra", SEN går de runt & snackar om en eller det som hänt, skriver i sina bloggar osv. - skitfult! har man inget med varandra att göra, så har man INGET med varandra att göra.

snygga killar, som vet om att de ser så jävla bra ut, kollar sig i spegeln hela tiden & tror att de kan bete sig som skit, men ändå få vilken tjej de vill - sanningen är att just såna killar blir så jävla fula när man förstår hur de funkar..

♦ alla dessa "skvallerbloggar" & "skvallerkonton" på facebook - så sjukt omoget att hänga ut folk på det sättet, skriva saker som (förmodligen) inte är sanna osv. lägg ner, de bara pinsamt!

♦ att vara sjuk - sååå jobbigt! behöver jag ens säga nått mer? åh, jag vill bli frisk så att jag kan gymma, springa, orka göra saker helt enkelt..

vet inte riktigt hur jag ska formulera mig.. men folk som påstår att de "släppt taget/gått vidare", MEN sen pratar/skriver de inte om något annat - då märkar man verkligen att det inte är sant..

♦ folk som dömmar, snackar skit, sprider rykten om andra osv. när de inte är bättre själva - visst, ingen är felfri, men vem fan är du att dömma någon om du gjort samma sak eller t.o.m. värre saker?

drama, drama, drama.. överallt! - tror verkligen inte att det bara är jag som är trött på det. men ibland undrar man ju om folk tycker att det är kul eftersom att de ständigt skapar drama, bråk osv.

♦ läraren "ni ska veta det här, ni lärde er det i 6års" - haha, driver dom eller? jag kommer inte ens ihåg om jag åt middag igår..

♦ alla dessa åsnor som flyger in i mitt rumm & stökar till - jag städar varje dag, men sen blir det stökigt efter 10min.. skitirreterande okej? så lägg ner bara, jävla åsnor..

♦ att man inte kan spola tillbaka tiden, göra om osv. - för det har väl alla velat göra någon gång? kan nån smart person uppfinna en sån klocka eller nått? snääälla.. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0