"Min typ av killar"

♦ hatar när killar går direkt in på att "vi ska vara mer än vänner" eller "vi ska bli tillsammans" - det blir nästan äckligt eftersom man inte ens känner varandra, allt han sett är ens utseende liksom..

♥ älskar killar med skäggstubb - det är fan de bästa som finns! inget som är så MANLIGT, haha.. nejmen, det är asmysigt när en kille kramar en bakifrån & man känner skäggstubbet i typ nacken/halsen, samma sak när man skedar!

♥ älskar killar som vill skeda överhuvudtaget - mer skedning till folket!

♦ hatar när killar lägger ner ALL sin tid på gymmet man ba "aha, är ditt mål i livet att ha en fin kropp" + att de inte ens fint att vara föör stor..

♥ älskar däremot killar som SPORTAR, alltså tränar nån "riktig sport" - det är asnice!

♦ hatar när killar bryr sig föör mycket om sitt utseende - ba "jag måste klippa mig", "jag måste fixa håret", "min näsa är sne" & tillslut hittar man bilder på hans mobil då han screenshootat en annans killes bild för att "han hade fina kläder", haha.. (har inte alls varit med om de..)

♥ älskar, konstigt nog när killar har tjocktröja - (speciellt gråa, haha..) nejmen, de finns inget mysigare än att få en stoor kram eller mysa med en kille i tjocktröja :$ big thump up!

♦ hatar när killar man snackar med gillar bilder på halvnakna tjejer eller twerkvideos på facebook - man ba "heeidoo!" nejmen, visst det är bara en liten skitsak, men de faktiskt också avtändande. visst att man typ kollar, men just att han gillar & därmed VILL att andra ska sa att han gillar, the fuuck?

♥ älskar killar med fina händer & naglar - det är viktigare än vad man tror!

♥ älskar dessutom när killar håller på mycket med händernaalltså svårt att förklara.. men mitt ex brukade typ "singla" mina handflator, sen kunde han typ hålla på med mina fingrar, haha.. låter säkert aswierd!

♦ hatar när killar är rakt på sak, alltså "vi ska ha sex" sen när man inte vill så ba "gå hem då" eller typ vänder sig om (när man ska sova där..) - det är också en såndär grej ba "heeidoo!" 

♦ hatar när killar man knappt snackat med skriver "snygg", "sexig" osv. - men ba "åhh, tack" njaa, inte riktigt va..

♥ älskar när killar vill hitta på saker, åka till ställen osv. - sjukt nice, behöver inte vara att han ska bjuda på middag & bio första gången man träffas, sånt är bara stelt.. men att man typ åker till nått fint ställe, chillar & bara pratar!

♦ hatar när killar kallar en för "gumman" eller ännu värre "lilla gumman" - de lär ju vara värlens mest nedlåtande ord, även om de inte är menat så..

♥ älskar killar med körkort & bil - orroztider hejhej, orroztider! men vafan de sitter typ i från att man var mindre & "bara de äldre hade körkort", det var typ som en bekräftelse att han var äldre, haha.. det är ju nice! + att de är nice att sitta bredvid en kille i bilen, hehe..

♦ sen betyder det ju INTE att man är mognare bara för att man är äldre.. hatar killar som leker mogna bara för att de är äldre, som hela tiden ska påpeka "du är den yngsta jag hållt på med" - man ba "who carees? det finns ju en anledning till att du träffar mig, eller hur?"

♥ älskar killar som visar att de bryr sig om en - kan förklara enkelt "ju mer han får veta om dig, ju mer frågar han", alltså att han hela tiden vill veta mer om dig & då menar jag inte BH-storlek..

♥ älskar när killar frågar om ens familj & vill träffa dom - de visar också på att han bryr sig. en oseriös kille vill OFTAST inte komma hem till dig & träffa din familj, om han inte är heelt iskall & skiteri..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0