Vad är det för fel på folk?

Ni har säkert sett bilden nedanför ett antal gånger de senaste dagarna. Bilden förställer Jeremy Meeks (30år). Han ingick i en grupp på fyra män som greps när FBI slog till mot flera våldsamma gäng i Californien. Meeks misstänks för innehav av vapen och samröre med organiserad brottslighet.

Polisen la ut flera arrestbilder på facebook, bland annat Meeks bild, som "snabbt gjorde succé – på grund av den misstänkte brottslingens SNYGGA YTTRE." Bilden har fått hur många gillningar och delningar som helst. Folk har även kommenterat saker som:

"Han kan råna mig när han vill."
"Bara för att han är en brottsling betyder det inte att han inte är vacker."
"Fria Jeremy!!!"
"Jag kan förlora mig i hans ögon."
"Han borde ordna upp sitt liv, han är för vacker för det han greps för."

Jag kan förstå att folk gillar bilden och kommenterar på SKÄMT, men när det kommer till att faktiskt SKRIVA UNDER "Fria Jeremy"-listor är det inget annat än PATETISKT! För listorna är inget skämt, en underskrift är en underskrift & det är det som gäller! Att dessutom göra detta på internet är PINSAMT! Ni skriver alltså ut att ni står för dessa KORKADE åsikter på internet, där vem som helst kan se - släktingar, lärare, chefer osv.

Är folk seriösa med att man ska fria en brottsling (jag utgår ifrån att han är skylldig..) ENDAST för att han ser bra ut? Ni tycker alltså att det är helt okej att t.ex. våldta eller mörda någon, bara man ser bra ut? Vem ska avgöra om han/hon ser bra ut eller inte tycker ni? Släng upp en bild på brottlingen på facebook & se hur många likes bilden får! Ni hör ju själva hur dumt det låter!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0