Klubblivet..

var ju ett tag sen jag var ute, hade nästan glömt bort hur ytligt det faktiskt är.. menar verkligen inte att det är tråkigt för med rätt umgänge är det ju alltid kul! det jag menar är resten av människorna, haha.. alltså folk som leker så jävla mycket bara för att de jobbar som promoters/inkastare - man ba "wow du kunde fixa in oss här, på den här klubben. mitt liv är fulländat, nu ska jag slicka din röv!", njaa..

sen hände det en grej igår, alltså jag har nog aldrig kännt mig så förudmjukad (på en klubb..) grejen var att vi hälsade på en kompis inne på klubben som fixat in oss. han bad oss sätta oss vid ett bord & sen springer han iväg. sen kommer han tillbaka, ber oss följa med & sätta oss vid ett annat bord (vip-bord) där hans kompisar (alltså gamla kompisar/bekanta till oss) sitter. han beställer in helrör champagne & massa annat. sen springer han iväg igen. servitriser står & dansar vid bordet, ser så där löjligt glad ut, men det är klart - hon ska ju få betalt.. hon frågar killarna vem som ska betala & de börjar ta fram pengar. när de betalat ber servitrisen oss att flytta på oss. vilket vi självklart gjorde, men wtf? varför ber de servitrisen säga det? varför sa inte de här killarna det själva? och våran kompis hade ju faktiskt bett oss sätta oss där.

alltså det var så pinsamt. för vi var verkligen inte ute efter att snylta någon dricka eller liknande, jag ville inte ens ha mer & hade jag velat det hade jag köpt min egen. alltså jag har inte varit ute på snart tre månader, jag är inte beroende av att snylta dricka från någon annan. vi satt där för att våran kompis bad oss. ändå var det vi som gick walk off shame därifrån. påvägen möter vi dessutom ett par yngre killar från min gamla skola, asså ha-ha.. vilka tror de att det är? hela grejen var så patetisk. stör mig så sjukt mycket på killar som leker att det har pengar, visst ni kanske tjänar ett par tusen på era extrajobb & tycker att det ärskitcoolt att spendera dom på ett vip-bord på en klubb.. själv tycker jag att det är riktigt pinsamt!

(bild från google..)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0