Vakter..

alltså inte för att jag går ut mycket (nästan aldrig..), men en grej jag har tänkt på är hur sjukt otrevliga vakterna är. nej förresten, inte bara otrevliga utan riktigt nedlåtande, kränkande och ibland t.o.m. vidriga! det är rätt sjukt egentligen eftersom de trotts allt är servicepersonal..
Sverige är dessutom det enda landet där är så i. utomlands finns vakterna där för din säkerhet, för att hälsa dig välkommen osv. men Sverige verkar ha fått det där heelt om bakfoten.. för här rör vakterna inte en min när en tjej blir tagen mellan benen för att det är trångt i kön, du blir nekad för att du tagit en öl till maten innan, har vardagsskor eller för lite smink på dig eftersom du körde en spontanare efter jobbet osv. utan det är en lite mer "du har druckit för mycket, men OKEJDÅ.."-känsla som borde vara "wow, vilken kul kväll det här ska bli!" redan i dörren, om du ens kommer in dvs. och när du kommit in kan du inte slappna av för att du är rädd för att bli utkastad, men glöm inte att du måste göra nånting för att om du bara sitter blir du också utkastad, ibland iklädd bara ett tunnt linne, men det bryr sig inte vakterna om.
sen är det krav på garderob som självklart kostar pengar. men samtidigt är det ditt ansvar om något kommer bort eftersom du lämnat ifrån dig jackan. nattklubbslivet i ett nötskal.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0