De senaste dagarna

I måndags efter skolan åt vi pasta på prado. Sen strosade vi runt lite innan vi gick hem & tog det lugnt, körde lite lekar. Efter middagen var jag så trött att jag somnade..

I tisdags skulle jag vara duktig & gå till skolan fast alla andra skolkade, men hade missuppfattat mötesplatsen, så gick till skolan (vi skulle tydligen samlas i parken..) så gick hem igen, mötte de andra & drog till rancho luna, finstranden. Solade & badade hela dagen, vilket var skönt! Åt middag hemma & somnade efter..

I onsdags efter skolan hade vi danslektion, körde mest salsa. Sen åt vi lite tostones på mamparas innan vi tog tag i plugget. Lite senare åt vi middag på gato negro, som är  som att sitta hemma hos någon, supergott & billigt!

I torsdags efter skolan testade vi en danslektion med en kubansk kille vi känner. Sen pluggade vi lite innan vi mötte vår andra danslärare för att kolla på hennes elever när de tränade, fick även vara med lite som pausunderhållning, haha.. Sen blev de middag på shekinah, som är israeliskt/mexikansk.

I fredags hade vi lite redovisning/avslutning på introkursen, vilket kändes bra! Efter skolan fixade vi lite saker, sen var vi påväg till en födelsedagsfest hos en kubansk tjej när vi fick reda på vad som hänt i Stockholm.. ringde hem direkt & är så tacksam för att mina nära & kära är i säkerhet. tankarna går till dem som inte kan ta sig hem, de som väntar på någon där hemma & de som aldrig kommer att få komma hem 💕

Efter att vi hämtat oss en aning bestämde vi oss för att tänka på annat & fortsatte dagens planer, men inte riktigt som vanligt.. festen var i en trädgård med mangoträd som nästan droppade mogna mangos i huvet på oss, vi spelade domino, lyssnade på musik & kubanerna hade lagat mat hela dagen. Lite senare drog vi vidare till artecs för att dansa, sen blev de lite häng på malecon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0