Helgen

I fredags var vi lediga, men stannade i Cienfuegos. Tog det lugnt & åt lunch innan vi skulle på en workshop i ett galleri. hamnade dock på fel galleri.. men vi var välkomna där också, så vi hängde kvar ett par timmar, spelade domino & så, haha.. efter middagen mötte vi upp samma personer igen & drog till trädgården för en spelning.

I lördags tog vi det också lugnt. Åt lunch på big bang, sen köpte vi churros & satte oss i en park. Lite senare åt vi grillspett på prado, kostar 60kr (vilket är mycket här..), men så värt! Efter middagen hamnade vi på en rumbafestival på gatan. Sen mötte vi resten av klassen & drog till någras casa med takterrass.

I söndags storstädade vi. Sen blev de pizza till lunch innan vi drog till hipstercafet för att plugga. Blev kvar där enda tills det var dags för middag hemma. Efter middagen tog vi en promenad bara.

I måndags hade vi danslektion efter skolan. Sen åt vi glass på coppelia innan vi gick hem för att plugga. Efter maten satte vi oss ute på terrassen innan det var dags för terrys för salsa. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0