Livet på Kuba

I lördags strosade vi mest runt, pratade rätt länge med alla där hemma, tog en frappe på hipstercafet & så. Fick jättegod mat hemma på kvällen för att de skulle ha fest. Efter middagen drack vi sangria på prado takterrass, vilket var trevligt! Sen blev de piña en stund innan vi drog vidare till Costa sur, vilket var tråkigt eftersom de spelade housemusik..

I söndags åkte vi till el nicho, ett naturreservat med vattenfall & så. Kubanerna hade varnat oss för att vi skulle frysa ihjäl däruppe, men det var lite varmare än svensk sommar, haha.. vattnet var uppfriskande & vi badade massor. Åt även lunch där & fick vänta över en timme på maten, tur att den var god.. blev kyckling & bönris för min del (y) när vi kom hem tog vi det bara lugnt & åt middag hemma.

I måndags började vi en timme senare för att chichi, läraren skulle skriva ut papper (bara på kuba, haha..) efter skolan hade vi danslektion, men jag kollade bara på den här gången. Sen åt vi pasta på mamparas & fick vänta över en timme på maten igen.. hann inte med så mycket mer. Fick iallafall supergod mat hemma (y) sen drog vi till piña en stund innan det var dags för salsa på terrys, måste varit roligaste kvällen hittills med massa salsa! Avslutade kvällen på Bennys.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0