Baracoa

I måndags åkte vi somsagt vidare till baracoa. När vi kom fram tog vi det bara lugnt. Sen åt vi middag i vårat casa, blev pescado de coco som var hur gott som helst (y) sen tog vi bara en promenad innan vi somnade.

I tisdags åkte vi iväg på utflykt till en nationalpark där vi åkte lite båt, vandrade, badade i en naturlig källa, besökte en svart & en vit strand. Avslutade med god lunch, bkev bläckfisk för min del (y) när vi kom hem gick vi runt lite i stan innan det var dags för middag, inte lika gott tyvärr.. efter maten drog vi ut & dansade salsa i ungefär 5min, men på den stunden hinner man tydligen få ännu en ofrivillig novio, haha..

I onsdags åkte vi iväg på utflykt igen, blev dock inte riktigt som vi tänkt oss.. Men hamnade tillslut vid en nationalpark med ett vattenfall där man även kunde bada, vilket var härligt! När vi kom tillbaka gick vi runt lite, åt vi god middag, blev bläckfisk i kokos för min del (y) efter maten drog vi ut för att kolla på en reggeaspelning & sen blev de vidare för att dansa, bästa kvällen på länge!

I torsdags strosade vi mest runt & åt god lunch, blev bläckfisken i kokos igen (y) sen åkte vi tillbaka till Santiago De Cuba, värsta taxiresan hittills.. väl framme möttes vi däremot av snällaste casagubben. Den gick vi ut för att äta middag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0