Santiago de Cuba

I fredags strosade vi mest runt, kollade moncadabasen/museet, åt god mat & drack kaffe (y) på kvällen drog vi ut för att dansa, som vi senare insåg var typ omöjligt i den här staden.. kanske inte alltid är så, men nu under lågsäsong när dessutom alla bara vill lura dig..

I lördags strosade vi runt hela dagen, åt god mat & drack kaffe (y) på kvällen stötte vi på några från klassen & satte oss i en park ett tag, vilket var trevligt!

I söndags åt vi god mat innan vi drog till kyrkogården där fidel & jose marti ligger begravda. Sen fortsatte vi till casa de la musica för att kolla på en rumbaspelning, började dock senare än vi trott & vi var tvungna att äta middag, så drog efter en stund.. Sen blev de en rätt tidig kväll.

I måndags strosade vi runt ännu mer, åt god mat, drack kaffe & fixade lite saker. På kvällen tog vi det bara lugnt. Santiago har varit en ganska svår stad.. Vi hade hört det innan att antingen hatar man eller så älskar man staden.. inte för att jag hatar den. Det har varit jättehäftigt med alla historiska platser, men är lite besviken för att det inte var så mycket dans & kultur som vi hoppats på.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0