Första veckan

Då var första skolveckan avklarad. Vi har spanskalektion mellan 9 - 12 fyra dagar i veckan & en dag (oftast fredagar) med seminarier eller studiebesök. Den här veckan hade vi tema politik & fick ställa egna frågor.

Efter skolan har vi mest fixat med stamps, foton till studentvisum & kort, växlat pengar, ätit lunch, strosat runt, pluggat osv. I måndagskväll var vi på terry, en salsaklubb vilket var jättekul. I onsdags var det internationella kvinnodagen vilket är större här än i Sverige (alla säger grattis till en..) så efter skolan gick vi till Casa de la musica - där hela skolan, elever & lärare satt nere vid vattnet, lyssnade på musik, pratade & så. I torsdagskväll var vi på piña, ett ställe nere vid vattnet med musik där man sitter & pratar. I fredagskväll var vi på artecs, en utomhusklubb med salsa & lite blandad musik.

Idag var första dagen på rancho luna, den finare stranden som ligger en bit bort. Så skönt med sol & bad, nu känns det att man är här påriktigt! När vi kom tillbaka åt vi middag på en mexikansk resturang, vilket var jättegott! Nu sitter vi i José Martiparken & ska snart röra oss ner till piña.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0