En helg i Havanna

I fredags eftrr sklolan åkte vi till Havanna. Kom fram runt fem & gick ut nästan direkt. Vid åtta mötte vi resten av klassen (de som följt med) för att äta middag i gamla stan, blev lasagne för min del (y) sen drog vi vidare till esperia, en klubb i ett kubansk hus vilket var helt okej.

I lördags köpte vi frukost på gatan, strosade runt, sen tog vi oss till plaza de la revolution, åt lunch i chinatown, gick på konstmuseum, besökte en cigarrfabrik osv. Lite senare åt vi middag, blev kycklingtacos för min del (y) sen drog vi vidare till en "salsaklubb", som spelade lite annat också. Hann även med sväng förbi malecon.

I söndags gick vi mest vilse, vilket ändå är ett bra sätt att uppleva havanna. Hamnade i nya vedado så vi skulle till gamla t.ex. haha.. sen hittade vi iallafall till ett ställe där de har liveband & rumba på gatan, vilket var det bästa på hela helgen. Träffade sköna människor, dansade massor & de frågade inte ens om novio, vilket brukar vara den första frågan här.. sen visade de sig att taxin var två timmar för tidig, så det fick bli en pizza till lunch innan vi åkte tillbaka till cienfuegos. Där hemma väntade bästa Berta & fatima med mat. Har nog aldrig varit så skönt att duscha av sig & lägga sig i sin "egna" säng.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0