Trinidad över helgen

I lördags åkte jag & fyra andra tjejer till trinidad, en mysig stad med kullerstensgator & kyrktorn. När vi kom dit lämnade vi lite saker i vårat casa innan vi gick till stan. Strosade mest runt, var uppe i kyrktornet, kollade gamla hus/museum från kolonialtiden, plaza mayor, åt lunch & så. Träffade några från klassen där också.

Lite senare åt vi middag i vårat casa. Han vi bodde hos hade skrytit om sina hummrar han hade & de var de största jag sett, ändå fick jag i mig tre stycken (+ massa tillbehör), haha.. efter maten gick vi till casa de la musica en stund - där det var nått uppträdande. Sen drog vi vidare till la gueva, en klubb nere i en grotta vilket var rätt turistigt (man har ju fått för sig nån konstig grej att vi absolut inte är som dom, haha..) men kul ändå. Som ni kanske förstått stannade vi där en natt.

Idag drog vi till playa alcon, trinidads mest kända strand. Solade & badade hela dagen, så skönt! Åt lite snabbt innan det var dags att åka tillbaka till cienfuegos. Just nu sitter vi i José Martiparken & ska nog bara ta det lugnt ikväll, kanske gå till piña en stund.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0