La Habana

I fredags åkte vi till Havanna. Kom fram runt tre & åt god mat på Danny. Sen strosade vi mest runt & hade det bra. Lite senare köpte vi hem pizza som vi åt på takterrassen. Sen drog vi till fabrica de arte, vilket var första gången för mig, så det var häftigt!

I lördags strosade vi runt hela dagen, vilket är det man gör i havanna. Hann även kolla lite i affärer & fick med mig en virkad topp (y) lite senare åt vi tapas på favvostället innan vi drog till 1830, en superbra salsaklubb! 

I söndags strosade vi runt ännu mer, åt hummusmacka på el cafe (y) det var typ det vi gjorde, gick runt & åt god mat (när det väl finns..) lite senare köpte vi hem pizza igen & somnade rätt tidigt.

I måndags gick vi upp 04.20 för att fira första maj. Började med att vi gick med folkmassorna mot plaza revolucion. Alla hade röda, blåa & vita kläder. Vid 07.30 drog det igång, folkmassorna började tåga mot torget, dansa & spela musik. När vi kom fram höll en man tal "viva kuba, hasta la victoria siempre, viva.." & folk hurrade! Häftigt att ha sett. När firandet var slut drog vi blev de ännu en hel dag på stan. På kvällen åt vi på favvostället igen & sen satte vi oss på en bar, vilket var trevligt!

I tisdags vaknade vi tidigt för att äta hummusmacka på el cafe (y) sen blev de lite shopping innan vi åkte hem igen, fick med mig två jeanskjolar nästan gratis (y) har nog aldrig varit så skönt att komma tillbaka till cienfuegos, duscha & äta hemma..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0