Skolavslutning, Varadero, Baracao

I onsdags efter skolan åt vi pizza på favvostället (y) sen strosade vi mest runt, fixade lite saker & så. Sen drog jag ut & sprang - blev ner längs malecon + en promenad tillbaka! Sen blev de middag på gato negro (y) efter middagen drog vi till piña en stund innan det var dags för konsert på teatro terry, vilket var bra!

I torsdags efter skolan åt vi lunch & sen satte oss på buena pipa en stund. På kvällen hade vi dans i danslärarens lokal, stannade även kvar för kolla på hennes elever en sista gång.. Sen blev de middag på shekinah igen i vanlig ordning. Lite senare drog vi till piña & vidare till artex.

I fredags hade vi avslutning med diplomutdelning & så. Sen åt vi lunch, tog ut pengar, fixade uppehållstillstånd så att man får stanna i landet & sådär. Åt en sista middag hemma. Sen satte vi oss i José Martiparken innan det var dags för en spelning i trädgården. Sen blev de malecon en stund för att säga hejdå till folk.

I lördags åkte vi till varadero. När vi kom fram åt vi lunch innan vi drog till stranden. Solade & badade resten av dagen. Sen blev de pizza till middag (y)

Söndagen spenderades på stranden med sol & bad. Sen tog vi nattbussen till Santiago De Cuba. Tog 15h, men när vi kom fram bestämde vi oss ganska spontant att åka vidare 5h till baracoa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0