Tiden flyger iväg

I onsdags hade vi föreläsning om blockaden. Sen strosade vi mest runt, åt lunch & fixade lite saker. Åt middag hemma & sen satte vi oss bara på vår trappa utanför huset. Sen gick kubaniseringen över styr när vi gick ner till pradon & spelade reggeaton ur egen högtalare, haha..

I torsdags kollade vi film halva lektionen. efter skolan åt vi grillspett på favvostället & sen blev de en glass påvägen hem (y) lite senare åt vi tostones innan det var dags för danslektion i danslärarens lokal. Stannade även kvar för att kolla på hennes elever, somvanligt hehe..

I fredags var vi lediga. Strosade mest runt på dagen. Drog även ut & sprang - blev ner längs malecon + en promenad tillbaka! Sen drog vi till piña en stund innan vi åt middag på gato negro (y) kvällen spenderades på piña.

I lördags fixade vi lite innan vi åkte till rancho luna. Solade & badade hela dagen. På kvällen åt vi grillspett på prado (y) sen hängde vi på galleriet resten av kvällen & dansade.

I söndags regnade det till & från hela dagen. Drog till piña & sen vidare till galleriet en stund iallafall. Sen åt vi pasta på prado till middag & en promenad i ösregnet. Det var länge sen man skrattade såå mycket..

I måndags hade vi dans efter skolan, testade folkdans. Sen drog vi hem en stund innan det var dags för nästa danslektion på piña, hehe.. åt middag på gato negro (y) sen var det sista måndagen på terrys, vilket bara var konstigt.. vi har definitivt haft våra bästa kvällar där!

I tisdags åt vi lunch på italienska. Sen planerade vi hur vi ska åka runt & bokade taxi/buss/casa. Sen pluggade vi lite innan middagen, blev gato negro igen (y)  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0